tirsdag 28. juni 2011

Jentetur til New York dag 7

Ja, nå nærmer det seg slutten på turen. I dag er siste hele dagen, men flyet går ikke før nesten kl.11 i morgen kveld (onsdag 29.juni). I går ble det tidlig kveld. Jentene la seg kl.10 og Merethe og Renate sov til 10 i dag morges. Jeg la meg litt senere og var oppe kl 8. Helle var ikke så mye senere.

Etter en litt sløv morgen, tok vi turen mot subwayen på Times Square. Der måtte jentene hilse på politihestene først.
Så tok vi banen til Christopher Street i West Village. Der rotet vi oss litt i feil retning, men det gjorde ikke noe, for der lå det en dyrebutikk, og jentene ville gjerne ha med en hund hver hjem
Vi gikk litt rundt og kikket. Et spennende strøk. Annerledes enn området rundt her. Store trær langs begge sider av smale gater.
Artig å se hvordan store trailere (den største jeg har sett her borte) manøvrerte seg i de smale gatene.
Støket var preget av mindre nisjebutikker med motetøy, men kanskje litt i dyreste laget og litt spesielle for jentene. Ellers var det også en rekke kafeer i området. Vi hadde pekt ut et par spesielle steder. Etter anbefaling gikk vi og spiste på the Spotted Pig, en gastopub i West 11th Street, på hjørnet av Greenvich street.
Det var et sted med en helt spesiell atmosfære, og utsøkt mat. Tre av oss hadde stedets spesielle burger, jeg med rockeforte og jentene uten ost. Renate hadde cheese sandwich.
Ogaå jentene satte pris på maten på the Spotted Pig.

Så gikk turen videre to kvartal opp til the Magnolia Bakery for dessert. Dette hadde jentene plukket ut og gledet seg til - cupcaces på Magnolia.
Vi satte oss i parken like ved for å spise. Jeg hadde kjøpt ei kake. Jentene to hver. Det var visst litt mye, så resten ble kveldsmat.
Deretter var det ytterligere mer dessert. Nå gikk vi over til Greenwich Village. På Broadway, like ved 14th street, gikk vi innom Max Brenner. Et spesialsted for utsøkt sjokolade. Her var det mulig å få pizza med sjokolade, men alle var gode og mette fra før. Vi nøyde oss med å kjøpe litt utsøkt sjokolade med oss.

Før vi tok subwayen hjem var det nok et besøk innom en skoforretning. Vi hadde vært innom noen flere på veien opp fra West Village.

Vel hjemme dro vi for å hente iPhonene våre som vi skulle få så billig. Skuffelsen var stor når det viste seg at vi i tillegg måtte betale 69$ i måndeden i to år. Vel, det ble altså ikke noe iPhone. Jeg kikket litt andre plasser, og det rimeligste jeg fant var 599$ unlocked og uten andre kostnader. Men så mye penger var det ingen som hadde igjen. I stedet blir det nok en dag i morgen med shopping på Macy's. Jeg er glad det er godt med sitteplasser på plassen utenfor. Der skjer det også mye artig i området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar